​Med mitt företag hjälper jag dig som är företagare, chef eller HR att hitta bra sätt att skapa schyssta arbetsmiljöer på din arbetsplats.

Min drivkraft är att genom goda relationer och delaktighet skapa en plattform för utveckling, både för individer och grupper. Kontakta mig om du behöver HR-support inom arbetsmiljö eller rehabilitering, coachning för individer eller arbetsgrupper och föreläsningar eller utbildningar. Jag har blivit duktig på det jag gör. Därför vet jag att du får stor nytta av att samarbeta med mig.

Vad kan jag hjälpa dig med?

I företaget ryms också min konstnärliga verksamhet. Jag bor i ett litet torp i skogen strax utanför Kusmark. Här har jag fått ro att låta mig inspireras av naturens växlingar och dess varierande flöde av färgskiftningar.

Min konstnärliga utveckling har gått från handarbete och sömnad, via olika former av hantverk till måleri. Mina motiv är abstrakta och ofta inspirerade av naturen. Jag arbetar ofta med tjocka lager av färg och använder olika tekniker för att skapa strukturer. Linjer spelar ofta en central roll vid uppbyggnaden av motiven.

Se hemsida här: Eckerskog

Krenova