Några år efter arbetsperapeutexamen så mötte jag yogan. Jag har alltid varit intresserad av människan som ett helt system. Vi sitter ihop i knopp, kropp och dessutom med varandra på något sätt. Som yogalärare så är jag en komplett anatominörd vad gäller både vår fysiska form och den mentala. Jag vill se att varje elev jag har hittar just sin unika form Ping!! Ska det kännas i kroppen och knoppen när du landar rätt i din praktik. När det händer så blir jag extra glad. Yogan erbjuder ett stort hälsosystem.  Du kan välja in de pusselbitar som passar dig bäst just nu. Yogan kräver ingenting annat än att du försöker komma närmare dig själv för att kunna vara en ännu bättre del av vårt gemensamma samhälle. Vi har alla våra begränsningar men de behöver inte vara ett hinder för att utvecklas och att behålla sin kraft genom hela livet.

Jag är delägare i Yogease som är en yogastudio i Skellefteå. Vi startade vår verksamhet under våren 2017 och utveckling pågår där.

Samtidigt utvecklar jag mitt egna företag, Yoginature Sweden, där jag jobbar mer med den individuella praktiken för mina kunder.

Korta fakta: Leg. arbetsterapeut, Teachertraining(TT) 500hr- Hathayoga, 120 hr- Yoga as medicin 90hr, 100hr -Klassisk hathayoga, 100hr- Yinyoga, ISHTA-bridge, läkeörtpedagog

Se hemsida här: Yogease

Krenova