X-TALK med Per Enoksson – grundaren av designföretaget Hikki

18 oktober, 2017

Redan som barn fick Per Enoksson, grundare av Hikki, lära sig att tillverka knivar och andra samiska bruksföremål. Föräldrarnas slöjdverkstad har legat till grund för hans kreativa skapande som ledde till konsthögskole- studier och därefter grundandet av Hikki. År 2009 kom den första prototypen av badkaret Bohemen, som i dag blivit synonymt med företaget. Sedan dess har Ernst Kirschsteiger hunnit doppa sig i badkaret inte bara en utan två gånger under bästa sändningstid och Hikki har dessutom fortsatt att vara trogen sin beskrivning ”Exklusivt men enkelt, nytt men uråldrigt”. Hör Per Enoksson prata om kreativ marknadsföring samt skaparprocessen av sina genuina produkter som numera innefattar inte bara utomhusbadkar utan även vedugnar för matlagning under bar himmel.

Vi bjuder på fika!

Datum Onsdagen den 25 oktober 2017
Tid 14.00-15.00
Plats Krenova, Storgatan 53, Skellefteå
(Ingång från The Great Northerns huvudentré)

Krenova