X-TALK Om tv-spel, fikasug och att starta café

5 september, 2017

För tre år sedan öppnade Café på bit i Skellefteå och snabbt blev tv-spelscaféet en succé. Med sin unika inriktning lockar de till sig gäster i alla åldrar och relativt kort efter öppnandet flyttade de sin verksamhet till större lokaler. Nu under september månad gör Café på Bit ytterligare en expandering och öppnar ett café i grannstaden Piteå. Hör grundarna Markus Lindahl och Totte Aspevind berätta om hur de fick idén till att starta café, vad som har varit svårast och lättast, framgångarna samt vilka spel som är mest populära bland gästerna (och hos dem själva).

Datum Torsdag den 14 september 2017
Tid Klockan 14.00
Plats Krenova, Storgatan 53, Skellefteå (Ingång från The Great Northerns huvudentré)
Vi bjuder på fika (givetvis från Café på Bit)!

Krenova