Lunchföreläsning med Samuel Stenberg, innehållsstrateg, Contentbyrån och Caroline Bergmann, föreningen Gula Huset i Uddebo!

26 april, 2016

Samuel: Att lyckas med content marketing Content marketing har i ett par år varit marknadsföringsstrategin på allas läppar och de flesta säger idag att de producerar ”content” – innehåll. Men många går i fallgropar som gör att resultaten uteblir. Hur lyckas ni med content marketing? Vad är ”innehåll”, egentligen? Samuel Stenberg, innehållsstrateg på Contentbyrån, ger tydliga instruktioner och användbara exempel.

Caroline: Föreningen Gula Huset i Uddebo De fåtal personer som påbörjade renoveringen av den gamla trikåfabriken kan idag se sig om i byn och räkna till över 70 nyinflyttade, varav 20 barn, ett arbete som utgick ifrån ett socialt engagemang. Genom ett underifrånperspektiv vill de visa att det går att ta saken i egna händer och använda sig av sin omgivning för att bygga det samhälle man vill leva i. De vill även utveckla kulturens förmåga att mobilisera positiva krafter och göra det möjligt att bo och verka utanför staden.

Efter föreläsningen håller Caroline en workshop i en timme med en fokusgrupp.

Krenova bjuder på lunch!

Datum Tisdag den 3 maj 2016
Tid Föreläsning: klockan 12.00 – ca 13.30 (Workshop: ca 13.30 – 14.30)
Plats Restaurang 363, Rusksele
Anmälan Senast 2 maj till Cecilia på Restaurang 363, telefon: 073–815 25 36

Krenova